Het ligt heel dichtbij, een relaxt leven. Waar stress niet meer op de loer ligt. Lekker slapen vanzelfsprekend is. En de lol in het werk terug is. Het ligt allemaal binnen je eigen bereik. Wij, Margot van de Ven en Irma Kanters, nemen je mee op dat pad. Een weg die het beste uit de oosterse en westerse wereld combineert.

Wij werken zonder hoogdravende beloftes. Maar wel in de wetenschap dat de verhouding tot je gedachten en problemen anders wordt. Je erkent ze, leert ermee omgaan en ervaart de kracht van het accepteren. Het is oefenen en vervolgens blijven doen. Met als beloning: meer vrijheid. Waardoor je betere keuzes kunt maken. En weer controle krijgt over je eigen leven. Ervaar hoe heerlijk het is om weer helemaal zelf aan het roer te staan.

Wij werken sinds 2012 samen en voelen ons in veel opzichten een goed koppel. Er stroomt altijd direct energie tussen ons en onze cursisten. Ego, lichaam, ratio, houding en gevoel, alles wordt vloeibaar. Tot een down to earth levenswijze. Waarbij je leert uit wat je meemaakt. Je ademhaling je kompas wordt. Ervaar ons en je ervaart jezelf.

Zeker, we houden je nogal wat voor. Meer plezier in je leven. Meer zelfvertrouwen. Bewuster en gezonder leven. Weer van jezelf houden, in kracht en in rust. Met ons als je gidsen gaat je dat lukken. Niet van de ene op de andere dag. Wel stapje voor stapje. Wees er klaar voor en ga met ons het avontuur aan. Pak je leven, get a life!

Margot van de Ven en Irma Kanters