Hieronder leest u wat anderen schrijven:

22-11-2016

Afgelopen seizoen heb ik de Mindfulness training bij Mindfulness Get A Life gevolgd. Tijdens de training was er geen druk het was goed zoals je het deed. Er werd steeds herhaald om met een milde vriendelijk houding naar jezelf te kijken er werden duidelijke voorbeelden bij gegeven. De training werd afgewisseld met meditatie, bespreken van huiswerk en wat er tijdens de training gebeurde en Thai Chi oefeningen de avonden gingen dan ook snel. We hadden ook “huiswerk” wat uitgebreid besproken werd en waar je tips kreeg om mee verder te werken. Al met al een zinvolle training.

Groeten Sanne

20-11-2016

Ik heb de mindfullness training gevolgd en heb deze als erg leerzaam en interessant ervaren! Professionele begeleiding en veel afwisseling!! Een zeer goede aanvulling voor mijn drukke leven, wat ik na deze training op een heel andere manier bekijk. Ik raad het iedereen aan die het leven wat makkelijker wil maken voor zichzelf! Het is niet moeilijk, maar je moet je wel zelf doen…..

Jannick

15-11-2016

Irma en Margot,

De afgelopen 8 weken heb ik door trainingen en oefeningen een andere, meer bewuste kijk op het dagelijkse leven gekregen. Ik heb sterk het gevoel opgedaan dat deze periode mij sterker, rustiger en ontspannender  heeft gemaakt.

De openheid, vriendelijkheid en de ongedwongen benadering heb ik zeer gewaardeerd, alsmede de prettige relatie met mijn medecursisten.

Irma en Margot, hartelijk dank voor alles.

Groet,
Jos

 

20-04-2016

Zomaar

Zomaar

Een groepje mensen bij elkaar

Eerst onwennig en vreemd

Maar al snel vrienden

Die veel lachten

En soms grienden

Acht lessen lang

Niet meer bevreemd of bang

Zomaar

Delend alles met elkaar.

Ben van Nunen

 

13-04-2016- Ik heb deze cursus gedaan om van mijn leven, wat ik zelf een 7 geef, een 7 ½ te maken.
Dit lijkt me wel te gaan lukken met behulp van de geleerde technieken.
Het deed me goed te zien dat een aantal van mijn medecursisten, die volgens mij hun geluksgevoel een onvoldoende gaven, naar een voldoende te zien groeien.
Ik ben blij en dankbaar getuige te mogen zijn geweest van deze ontwikkelingen.

Peter

—————–

-Allereerst dank ik Margo en Irma voor hun deskundigheid en enthousiasme.
Tevens wil ik mijn medecursisten bedanken voor hun aangename aanwezigheid. Mooie mensen ! Leuk groepje. Je hebt elkaar echt nodig voor reflectie.
Mindfulness … Ik vertrouw er op, dat in de (verre) toekomst, kinderen op gaan groeien met AANDACHTSTRAINING – BEWUSTWORDING en MEDITATIE in hun opvoeding als vanzelfsprekendheid. Dat zou mooi zijn !

Hartelijke groet,
Bernadet Kerkhof

-Ik heb van de week meegedaan aan de Mindfulnessbreak op Mas de Rey in Zuid Frankrijk en ben gedurende 4 1/2 dag volledig ondergedompeld geweest. Het was een fantastische locatie, een uitstekende verzorging maar het allerbelangrijkste: jullie hebben me zeer nuttige handvatten gegeven om mijn leven op een nog betere manier te leven. Het werkboek en de oefeningen die ik mee naar huis heb gekregen, zijn zeer duidelijk. Ik vertrouw er dan ook volledig op, dat deze ervaring me de rest van mijn leven zal helpen. Heel veel dank daarvoor lieve Irma en Margot!

Ellen

-Na een hectische periode besloten mezelf een training Mindfulness te gunnen.Een paar avonden helemaal voor mezelf. De rust, het oefenen, het uitwisselen van ervaringen in een prettige sfeer met een kleine groep heb ik als zeer waardevol ervaren en kan ik iedereen aanraden!
bedankt Irma en Margot

Paula