Irma Kanters MSc.
Psychotherapeut, Psycholoog NIP, 1965

‘Niet je kwaliteiten, maar de keuzes in je leven bepalen wie je bent’ 

Begonnen op de werkvloer van een Japans en een Amerikaans bedrijf, startte ik al snel voor mezelf. Eerst als secretaresse, daarna als werving- en selectieconsultant en reintegratiecoach. De echte verdieping in mijn vak kwam toen ik psycholoog in de verslavingszorg werd. Momenteel werk ik voor een privékliniek, heb ik een eigen psychologiepraktijk en geef ik mindfulness trainingen. Ik heb de HBO-opleiding Personeel en Arbeid gedaan, studeerde af in ‘Psychologie en gezondheid’ aan de UvT en volgde veel vakopleidingen. De mindfulness opleidingen heb ik bij RINO en See True gevolgd.

In oktober 2018 heb ik de postgraduaat opleiding ‘integratieve psychotherapie’ met succes afgerond aan de Universiteit van Antwerpen met als titel van mijn specialisatieverslag: ‘Van sterk naar kwetsbaar, verlangen naar verbinding’. Mijn BIG-nummer is 29924899116 en mijn AGB Code is 94012978.

In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag en doe ik aan fitness en yoga.

e: irma@mindfulnessgetalife.n

Margot van de Ven
therapeut TCG, 1954

‘Wat wij in het leven het meest nodig hebben, is iemand die ons ertoe brengt te doen waartoe wij in staat zijn’

Van origine ben ik balletdocent en choreograaf. Na een succesvol uitstapje in de showbusiness, ik was lid van de groep Babe in de jaren tachtig, richtte ik me op de oosterse levenswijze. Ik werk al vele jaren als docent Tai Chi en medische Chi Kung. Een tiental jaren had ik een afslankinstituut gebaseerd op gezonde voeding en beweging. Ik werkte aan spiritualiteit en meditatie op Bali en Mallorca. Momenteel ben ik therapeut, mindfulnesstrainer en meditatiedocent in de verslavingszorg. Daarnaast heb ik een eigen praktijk.  Ik volgde de Tilburgse Dansacademie, deed de opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en voltooide opleidingen tot Sensi therapeut en Tai Chi Tao docent. De Mindfulness opleidingen heb ik bij See True gevolgd. 

In 2014 heb ik mijn diploma HBO medische basiskennis  behaald. De opleiding tot Mindfulkids trainer heb ik onlangs afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Rob Brandsma en George Langenberg in Amsterdam.

Vanaf 1 februari 2015 ben ik lid van de beroepsvereniging het” FAGT”  zodat natuurgeneeskundige behandelingen  door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden. Mijn AGB code is 90059840

e: margot@mindfulnessgetalife.nl
w: www.margotvandeven.nl

 

Aangesloten bij:

 

logovvmagorakl